Brannsikring

AdobeStock 262333851 scaled

Brann er noe av det verste som kan ramme bygg og boliger, skoger og utmark. I verste fall kan den gå utover liv. Gode alarmsystemer for å oppdage brann, er derfor viktig.

Bygg og bolig

Vi tilbyr intelligent kameraovervåkning med ild- og røykdeteksjon på opptil 100 meter, noe som gjør at branntilløp og røykutvikling oppdages raskt. Løsningen er spesielt godt egnet til fasader og rom med høye himlinger.

Vår løsning erstatter ikke et ordinært brannvarslingsanlegg, men vil kunne bidra til en vesentlig styrking av brannvernberedskapen.

Vi kan også tilby sensur av mennesker og objekter direkte i kameraløsningen, noe som blant annet ivaretar byggeiers ansvar for brukernes personvern. Se https://www.datatilsynet.no/aktuelt/aktuelle-nyheter-2022/tre-nye-prosjekter-i-ki-sandkassa/ for mer informasjon om vårt KI-prosjekt sammen med Datatilsynet.

Skog- og utmarksbrann

I takt med klimaendringer og miljøutfordringer, har skogbrann blitt et økende problem. Doorkeeper tilbyr en egen kameraserie for avstandsdetektering av ild- og røykutvikling med to kameraløsninger, én med 5 og én med 10 kilometers rekkevidde. Disse leveres begge med program for roterende overvåkning.

Systemet gir alarm ved branntilløp eller røykutvikling på områder over 4 m2, noe som betyr raskere utrykning og dermed større muligheter for å forhindre en eventuell storbrann

Nivåmålinger

Våre kameraer kan, ved bruk av spesialdesignede målepinner, også benyttes til å måle nivåer i for eksempel snøskavler i fjellheimen, vannstand i elver eller snøfall i veibaner.

Ved å sette opp målepinner og programmere en vekslende målerutine, kan man fra ett enkelt punkt, foreta målinger der man måtte ønske

Spør oss om tilbud eller mer info