AS DoorKeeper

Kameraovervåkning

Intelligent kameraovervåkning

Doorkeeper arbeider for å utvikle kameraløsninger som både styrker personvern, reduserer unødig nedetid og sikrerer mennesker, eiendom og dyr fra skade. 

Våre løsninger skal utvikles både med tanke på økonomi men også miljøet. Derfor jobber vi med å legge til rette for at alle våre produkter kan produseres i gjenbrukt plast i fra havet. For å høre mer om det er det bare å ta kontakt!

FSS Bullet

FSS Dome

Møt ASDs AI serie - intelligent kameraovervåkning

Vi er stolte av å presentere FSS, Fire & Smoke sensor. Ett intelligent kamera med ild & røykdeteksjon i tillegg til bevegelsedeteksjon og andre algoritmer på bestilling. 

Kameraet benytter videoanalyse til å detektere ild og røyk på opptil 100 meters avstand både i dag- og nattlys. Ved å benytte disse kameraene på fasader og i rom med høye tak øker man reaksjonstiden drastisk når uhellet f
ørst er ute. Dette må dog monteres som en tillegsløsning til vanlig brannvarsling iht EN54 standarden og erstatter ikke denne typen anlegg.

Fra Q1 2023 vil vi også tilby sensur av mennesker og objekt direkte i kameraløsningen. Dette bidrar til å ivareta ditt ansvar som byggeier ovenfor brukernes personvern. Se

https://www.datatilsynet.no/aktuelt/aktuelle-nyheter-2022/tre-nye-prosjekter-i-ki-sandkassa/ for mer informasjon om KI prosjektet vi deltar i med Datatilsynet.


Doorkeeper Multiplattform


Doorkeeper har en egen plattform for både kameraovervåkning og adgangskontroll. 

Plattformen støtter RTSP, Onvif, Hikvision og Dahua kameraløsninger i tillegg til våre egne. Dette gjør at plattformen er svært funksjonell og kan benyttes som et toppsystem i anlegg med flere ulike kameraleverandører. 

Under alarm fanen vil aktuelle alarmer som bevegelse, ild og røyk dukke opp. Her kan man kvittere ut alarmer og gjøre notater før hendelsen journalføres. Kamearene kan også tilkobles lokale alarmer og I/O enheter

Under fanen intelligence kan man kjøpe ulike tilleggsalgoritmer og legge til sine kamera ved behov. 

Skogbrann og måleteknikk

Skogbrann er et stadig økende problem i takt med klimaforandringer og miljø. Vi har derfor utviklet en egen kameraserie for detektering av ild- og røyk på avstand i tillegg til nivåmåling.

Skogbrann

Vi kan tilby både 5 og 10 km rekkevidde på våre kameraløsninger med program for roterende overvåkning. Ved brann eller røyk på over 4m2 vil systemet gi alarm og man får tid til å rykke ut i god tid. Ved alt som har med brann å gjøre er det sekundene som teller!


Nivåmåling

Ved bruk av spesialdesignede målepinner kan man benytte kameraene til å måle nivå i ulike utsatte områder på lang avstand. Eksempler på dette er snøskavler i fjellheimen, vannstand i elver og snøfall i veibaner.


Ved å sette opp målepinner og programmere en vekslende målerutine vil man fra et enkelt punkt kunne gjøre mange målinger uten inngrep i naturen. Dette er både kostnadsbesparende og miljøvennlig.


Brosjyrer og illustrasjoner

Kamerabrosjyrer

Trafikkanalyse