AS DoorKeeper

Våre løsninger

På denne siden finner dere våre forslag til installasjon og forslag til tredjeparts leverandører innen sikkerhet og drift til ditt sikkerhetssystem

I kompliserte tekniske anlegg ønsker man å færrest mulig aktive og passive komponenter som kan medføre feil. Derfor har ASD i samarbeid med en av våre partnere laget et fulvlerdig teknisk konsept for kameraovervåkning i tunnell og store åpne områder. Med vår løsning er alt du trenger en switch, en kabel og et kamera.Dette minimerer feilkilder drastisk og unødig vedlikehold. Vårt motto for dette er
One Switch, One Cable, one Camera - security made easy!

Tunnelovervåkning

Nivåmåling

Ved hjelp av algoritmer kan våre kamera utføre nivåmåling i tillegg til overvåkning. Dette gjøres ved å plassere ut måleobjekter som på illustrasjonene eller å male eksisterende infrastruktur.


Bruksområder:

- Snødybdemåling i skianlegg

- Snødybdemåling i veinettet

- Vannstandsmåling i sjø og elv

- Nivåmåling i deponier

Skogbrannovervåkning

Skogbranndeteksjon

Skogbrann er et stadig økende problem i takt med klimaforandringer og miljø. Vi har derfor utviklet en egen kameraserie for detektering av ild- og røyk på avstand i tillegg til nivåmåling.

Dekningsområde

Vi kan tilby både 5 og 10 km rekkevidde på våre kameraløsninger med program for roterende overvåkning. Ved brann eller røyk på over 4m2 vil systemet gi alarm og man får tid til å rykke ut i god tid. Ved alt som har med brann å gjøre er det sekundene som teller!


Veitelling og trafikkflyt

Ved hjelp av algoritmer kan våre kamera utføre telling og analyse av trafikkflyt. Med vår algoritme boks kan du koble dette direkte mot lyssignaler i lyskryss for å tilpasse lysstyringen til trafikkflyten. 


Vi jobber for tiden med å utvide vårt telleområde under differensiert telling av kjøretøy men måler idag følgende:

- Motorsykkel

- Person

- Liten bil

- Stor bil

- Lastebil

- Buss


Våre partnerleverandører
Trykk på logo for å komme til leverandørens nettside

Vaktsentral m/driftansvar

Keysec AS har egen 24/7 vaktsentral sentralt plassert i Oslo.
Fra sentralen sin leverer de følgende tjenester til ASD sine kunder:

- Fjerndrift av ASD Kameraplattform

- Fjerndrift av ASD Adgangsplattform

- Alarmmottak

- Mobile vektertjenester

- Stasjonære vektertjenester

- Teknisk drifttjeneste

Lås, beslag og installasjon

CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger. De tilbyr rådgivning, installasjon og service innen blant annet lås, adgangskontroll, porttelefon, kameraovervåking og alarm
ASD benytter Certego som installasjonspartner til våre systemer slik at vi sikrer dere som kunde en god opplevelse rundt installasjonen av deres nye system

Nettverk, lagring og server

Som en stor nordisk distributørpartner for høykvalitets løsninger leverer Pedab produkter innen nettverk, lagring, servermaskiner, datamaskiner og maskinkomponenter. Med Pedab finans kan vi tilby fleksible finansieringsløsninger for hele ditt anlegg.
Av merker Pedab fører kan vi nevne:

- Huawei

- Xfusion

- Fiberworks

- Scale Computing

... og mange fler gode solide produsenter!

Energieffektivisering

Doorkeeper ønsker å ta et samfunnsansvar innen miljø. Derfor var det naturlig for oss å samarbeide med Energihuset slik at våre løsninger stadig beveger seg mot en mer bærekraftig fremtid. 

Med hjelp av Energihuset kan vi levere energirådgivning rundt ditt bygg og dine nye tekniske installasjoner slik at de optimaliseres for et lavest mulig energibruk. Dette innebærer blant annet riktig styring av dører i sluser og gangpartier sånn at luft ikke beveger seg unødig rundt i bygget. 

Vaktsentral m/driftansvar

Proff Security AS har egen 24/7 vaktsentral sentralt plassert i Oslo. 
Fra sentralen sin leverer de følgende tjenester til ASD sine kunder:

- Fjerndrift av ASD Kameraplattform

- Fjerndrift av ASD Adgangsplattform

- Alarmmottak

- Mobile vektertjenester

- Stasjonære vektertjenester


VPN nettverk

Tosibox er en ledende aktør innen VPN og kommunikasjonssikring. Vi benytter dette sammen med andre løsninger i våre nett for å skape best mulig sikkerhet for deg som kunde. Vi lever etter en nullvisjon på tap av data og ser svært strengt på oppbevaring av persondata. Tosibox sine virituelle og fysiske VPN løsninger som Lock & Key med tilhørende ruter er en løsning vi har god erfaring med og anbefaler på det sterkeste.

Hyrbid nettverk

Som en av verdens ledende aktører på nettverk og ICT er Huawei en sterk partner i å finne nye løsninger. 

Ved hjelp av deres nye hybridteknologi innen nettverk reduserer vi antall passive og aktive enheter i et anlegg og derav også drift og vedlikeholdsbudsjettene. 

Hybridkabelen sørger i tillegg for mindre EMI i dine installasjoner ettersom signalet er optisk.

Smart for oss, smart for deg!