Intelligent kameraovervåking

pexels lukasz klimkiewicz 7364948 scaled

Vi har et sterkt fokus på personvern, unødig nedetid og sikkerhet når vi utvikler våre kameraløsninger. Økonomi og miljø står sentralt i utviklingsarbeidet, der vi jobber for at alle produktene våre skal produseres av gjenbruksplast fra havet.

Kompatibel plattform

Vår egenutviklede plattform passer både til kameraovervåkning og adgangskontroll og støtter i tillegg til våre egne kameraløsninger også RTSP, Onvif, Hikvision og Dahua, noe som gjør den svært funksjonell. Plattformen kan for eksempel benyttes som et toppsystem i et anlegg med flere ulike kameraleverandører, eller som «stand-alone»-system for ett enkelt bygg eller lokale.

 

Ved alarmvarsler fra systemet kan man enkelt kvittere ut og gjøre notater før den gjeldende hendelsen journalføres. Plattformens kamera kan også tilkobles lokale alarmer og I/O-enheter, og det er også mulig å kjøpe ulike tilleggsalgoritmer og legge til egne kamera ved behov.

Personvennlig overvåking

Dagens teknologi gjør det mulig å behandle video i sanntid i selve kameraet, uten å måtte sende informasjon fra enheten til sentral behandling og lagring. Den gir også muligheter for å sladde ansikter i sanntid.

Sammen med Datatilsynet utforsker Doorkeeper regelverket rundt kunstig intelligens (KI) og bruken av videoanalyse, IVA, for å fremme personvernet i moderne kamerasystemer. Mer om dette her

– I KI-prosjektet sammen med Datatilsynet er målet å finne ut hvordan moderne krav og vestlige verdier kan ivaretas med tanke på GDPR og personvern, uten at det utelukker moderne teknologi og de mulighetene den gir oss

Ild- og bevegelsesdeteksjon

Våre kamera har både innebygget ild- og bevegelsesdeteksjon. Dette øker sjansen for å oppdage brann i øyeblikkelig fase, mens bevegelsesdeteksjonen kan stilles inn til kun å varsle menneskelige bevegelser, noe som gjør at du unngår mange feilalarmer fra for eksempel bevegelse i presenning eller lignende.